Kokkan armastusega toidu vastu ja nende vastu siin kodus kes need toidud ka ära söövad :-D
Pärmitaignaga?Ma olen enne seda teinud aga õuntega on mul alati see jama jäänud, et liiga vesiseks läheb ja põhi vettib ära seetõttu :/
Jäta põhi paksem ja õunad lase seista enne suhkruga, kalla mahl ära ja sega tärklisega nt.
Tänud, kindlasti julgen uuesti proovida :)
marjad võiks enne jh tärklisega ära segada see hoiab liigsed mahlad koos ja jääb hea
Pärmitaignaga?
VastaKustutaMa olen enne seda teinud aga õuntega on mul alati see jama jäänud, et liiga vesiseks läheb ja põhi vettib ära seetõttu :/
Jäta põhi paksem ja õunad lase seista enne suhkruga, kalla mahl ära ja sega tärklisega nt.
VastaKustutaTänud, kindlasti julgen uuesti proovida :)
VastaKustutamarjad võiks enne jh tärklisega ära segada see hoiab liigsed mahlad koos ja jääb hea
VastaKustuta